CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

JOM TEST LUCK ANDA TAHUN INI

Sunday, January 11, 2009

Aku Amik Nih Kat Blog Ana..Jgn Mare ye...

aku lahir 31 May 1985...adekah aku ni wanita angin??dulu aku penah dengar...org kire mcm ni...

kalo sulong - TANAH
Anak Kedua - AIR
Anak Ketiga - API
Anak Keempat - ANGIN...

then rotate la...sterusnye...kalo in my family...aku kire2 tmbh tolak bhgi sume...aku sebenarnye bwah.. TANAH...bkn dlm tanah ok..tuh nk mati dh tuh...muehehhehehe...so td aku terbukak blog http://noorfauziana.blogspot.com/ (click untuk lihat KENALI WANITA ANDA) then aku tgok kt ctu..my besday is under WANITA ANGIN...emm..let see sejauh mnekah yg deiperkatakan di bwah.. so kt cni aku post 2 la....WANITA ANGIN and WANITA TANAH...(aku kire manual ni..)hehehehe...

Mereka ini lahir di bawah lambang Gemini(22 Mei-21 Jun),Libra(24 September-23 Oktober) dan Aquarius(21 Januari-19 Februari).

*Berterus terang,berminda aktif dan gemar mencari kepelbagaian dalam setiap aspek kehidupan.
*Berfikiran terbuka,mempunyai daya imaginasi dan inovatif,bagi mereka segalanya boleh dicapai.
*Bergaya,tenang dan tidak cerewet serta mempunyai keinginan semulajadi untuk mengamalkan sikap diplomasi dan saling bekerjasama bersungguh-sungguh.
*Sanggup mengorbankan kehendak atau idea mereka sendiri demi mencapai keharmonian dan mengelakkan perselisihan atau konflik.
*sentiasa gigih untuk mendapatkan cinta yang terunggul,untuk berkonfrantasi.
*Kurang cenderung untuk menyampaikan perasaan sebenar yang terpendam dalam hati mereka.
*Dikenali dan diingati kerana sifat romantis dan manja.


Wanita tanah dilahirkan di bawah zodiak Taurus(21 April-20Mei),Virgo(24 Ogos-23 September)dan Capricon(22 Disember-20 Januari).

*seorang yg boleh dijangka,berwibawa & praktikal.
*Penyabar & bertolak ansur,mempunyai kehendak dlmn dri segi emosi & material.
*Semangat produktif & gigih yg disertai dgn sikap berhati-hati menjadikan wanita tanah berkemampuan mencapai kejayaan dlm perniagaan.
*Kebijaksanaan & kepintaran yg diperolehi sering tersembunyi olehair muka semulajadi yg pendiam dan tenang.
*Sifat marah yg terkawal serta keperluan utk keteguhan & kawalansering terbawa-bawa dlm perhubungan yg amat konservatif, serius & sederhana.
*Tidak mudah menunjukkan sifat penyayang tetapi wanita tanah adalah seorang kekasih yg setia & berwibawa.


(yg mne satu ni senornye??isk3...hehe..papepon jnji rock...thanks to ana..)

3 comments:

♥ ana_bp86 ♥ said...

hehhehe..akk oooo akkk....cam knl jer...post akk 2...hehhee..thnkss akk...muahhhhh!! hehehe..siap promote blog ana lg....aduhaiii..terharu niee....ape2 pun thnks akk....

EMAMIN ENTERPRISE said...

hi juice (nk pggl awk ape eh?)

thanx ye, jd "pengikut" sy...hehehe!ni mesti minat handicraft kan?...

errmm...zodiak tu ade je yg kene ngn kite...tp ade gak yg xbtol...tp yg pasti anak ke-3 mmg api...panasss!!! kite la tuh!

-cikin-

Suryani said...

wah...besday kita same la...31may,but 1986
suke2...terjumpe same tarikh besday...
salam ziarah...